Velighetens fredag!

Everyday things / Permalink / 1
En vecka avklarad igen! Våren närmar sig med stormsteg och det är inte annat än att det krypit fram en och en annan fräkna på nästippen... Detta innebär ett säkert vårtecken för mig! Lätta dojjor, tunna koftor och möjligheten till att gradera svullna ögon med ett par stora fönster till solglasögon, det finns inte mycket som ger en dåliga vibbar med vår, eller jag kan inte komma på ett enda. Jag är ju blessed att inte lida utav hösnuvva eller pollenallergi, värre för de stackarna.

Idag, religionslektion med torrbollen själv vid 8 a inte så man roppar jippi precis... ställde klockan en halvtimme senare för en möjlighet till lite djupgående sömn. Lyckades, för idag har jag kännt mig piggie. Ikväll vet jag inte vad jag vill. Utekväll / Letsdancefinal Ramlösa (skogshallon) / Vintunna. Sandra / Åsa. Shaka ass / bygga på ett ass ( godisfrossa i soffan) Hoppas att jag snart blir lite klokare!

Fick en Parfym och en Bodylotion från Oriflame igår.
Ska bli kul att göra en liten refreshment inför kvällen, om det blir utgång.

Känner mest för att ta på solbrillorna en komfi outfit, gå en liten stadsrunda och bli sittandes på en livlig uteservering! det är inte annat än att man drömmer om att få åka till sydeuropa och gå på någon pittoresk gata... huuh 
Till top