Usch och fy!

Everyday things / Permalink / 1
Ahh jag skrev ett as lång message vad hände!!! Aja

Gooooooooooood ( inte ett uttryck på en snäll människa utan ett desperat utrop till en högra makt när man är i kaos a la panik!)

Jag är så nervöööööössss! jag kommer bara få med 1 /3 av vad jag vill och hade planerat att ha med mig!! Asså snart måste något göras flygbolagens regleringar måste vidgas! 20 kg i smink, handukar, kläder skor och väskor = OTILLRÄCKLIGT!!! Men INGEN ska få sätta sig på Martina och hennes planer. Jag ska ha två par jeans fyra tröjjor och tre jackor... denna manöver kräver dock direkttransportering till en dusch efter landning...:) men vad gör man inte... för att få med sitt allt!!

Var nere på stan idag impulsshoppade ajabajja!! Vet ej om jag ska skratta eller gråta! bKöpte aven cirkelns hus något aftonbladets dvd... snacka om att jag är snålis! Köpte tomten är far till alla barnen också när den kom.. alltid mysigt!!

Im really nervous, gusche lov, och sen så har jag massa skolarbete som jag skulle ha gjort under lovet men nej då jag kommer ju hem sön den 7 och ska till skolan dagen efter!!! Det får bli skärpning!! Kan inte någon bara slå in lite vett och etikett i hiuuvudet åp mig!!!n Är livrädd för hans familjockså grrr...

Mm lyssnar på en partylåt på högsta volym... kanske kan ändra jmitt sinneslag.. tjoohoo.. kul med party på nyår, london och shopping!! Mys framför tvN... :):):):):) allt ska nog bli underbart!!!

Pusss och hej

Jul, jul strålande jul!

Everyday things / Permalink / 0
Medan detta inläggs läses måste ni gå in på länken och lyssna på låten!!!

http://www.youtube.com/watch?v=XMnNau8d-Gs


Snuvvan har inte gett sig än, ögonen är tårberikade så got som hela tiden och ¨men hals har blivit 5 cm bradare för att orka hålla uppe mitt blytunga huvud! Men vad skulle jag förvänta mig de senaste jularna så vitt jag vet har haft sina timmars sängliggande snörvlande martini!! Aja för att mot alla odds, ingen snö, ingen julgran ingen julskinka, få lite christmas mood s¨å lyssnar jag på all I want for christmas!

Jag har tyckt att det varit så pinit att säga att jag gillar den har typ suckat varje gång den kommit på radion, medans mitt innre juliga jag har jublat! Jag tror det kan bero på att jag alltid försöker sjunga den och jag verkligen går in för det och så skärrar jag sönder hela låtren och dess julstämning med mina falska wailande toner! Aja denna julen har jag kommit ut ur skuggan jag GILLLLARR den!!! särskilt det där mysiga plingandet i början av låten får mina ögon att tindra som när jag var 5 år och såg tomtens lyckta närma sig huset medans snön föll tung utanför fönstret!

All i want for christmas is YOOOOOOOOUUUUUUUUU ahhaaaaaaaa!!!

Ikväll så ska jag bara julmysa!!! Alla paketen är inslagna och kan ju inte pyssla med julkort för den perioden känns lite över, inte så kul att få ett julkort så där omkring den 27... Men mammi sa att det var många julfilmer på tv så kanske har den där flashiga burken ännu räddat en av mina ensliga kvällar!!

Kan det inte bara komma ett tungt fall av fjäderlätta snöflingor! Jag skulle bli lyckligast! Springa ut som en annan stolle titta upp mot skyn med tungan utsträckt och flaxa med armarna samtidigt som jag skulle snurra snabbare och snabbare runt i en cirkle! Slänga mig ner på marken och göra en snöängel eller krama en hård snöboll och kasta på ´grannens fönster!

Hoppas jag har fått er att känna en liten gnutta julstämning :) imorgon är det christmas night! och inte day som är den 25! då alla engelska dårar ska fira! Kalle Anka och mys!!!

Från mig till er alla EN RIKTIG GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR!

Fever, avslutning och fyllegubbar!

Everyday things / Permalink / 0
Shit usch FEVER!!! Jag har tröttnT PÅ ATT INTE KUNNA ANDAS GENOM ENA NÄSBORREN NU  så snälla krya till dej och låt mig hyperventilera lite syre så min hjärna uppväxs från sitt halvdöda tillstånd! Idag jul avslutning kul som bara den svängde till det regält!! heh och sjöng så det ekade i brahesalen åp unionssången jag sjöng så högt att självaste dirigenten vände sig om och kollade på mig med en förfärad blick, jag försökte placera in ett sken av guld men nja misslyckades.

Torbjörns julklappslek var faktiskt kul, och som ni alla redan vet så är jag och skumtomtar bästa vänner! Sedan drog jag ner på stan skulle köpa gy dojjör men nja de jag ville ha var SLUT de fanns igår så jag va baota besviken men aja fick ta ett par andra som mina fossingar ser ut som långa korvar i!

Nu sitter jag mätt och belåten efter att ha förållat mig på min lillebrors kvarglömda chipspåse mums filli :D babba! Ikväll lugna lugnet, har inkasserat lite movies som kan bli allt från sömnpiller till exiting! Top gun är ett säkert kort..:)

Trevligt lov nu alli hoppa!
79807-32
Outfit på avslutningen!
Till top