Usch och fy!

Everyday things / Permalink / 1
Ahh jag skrev ett as lång message vad hände!!! Aja

Gooooooooooood ( inte ett uttryck på en snäll människa utan ett desperat utrop till en högra makt när man är i kaos a la panik!)

Jag är så nervöööööössss! jag kommer bara få med 1 /3 av vad jag vill och hade planerat att ha med mig!! Asså snart måste något göras flygbolagens regleringar måste vidgas! 20 kg i smink, handukar, kläder skor och väskor = OTILLRÄCKLIGT!!! Men INGEN ska få sätta sig på Martina och hennes planer. Jag ska ha två par jeans fyra tröjjor och tre jackor... denna manöver kräver dock direkttransportering till en dusch efter landning...:) men vad gör man inte... för att få med sitt allt!!

Var nere på stan idag impulsshoppade ajabajja!! Vet ej om jag ska skratta eller gråta! bKöpte aven cirkelns hus något aftonbladets dvd... snacka om att jag är snålis! Köpte tomten är far till alla barnen också när den kom.. alltid mysigt!!

Im really nervous, gusche lov, och sen så har jag massa skolarbete som jag skulle ha gjort under lovet men nej då jag kommer ju hem sön den 7 och ska till skolan dagen efter!!! Det får bli skärpning!! Kan inte någon bara slå in lite vett och etikett i hiuuvudet åp mig!!!n Är livrädd för hans familjockså grrr...

Mm lyssnar på en partylåt på högsta volym... kanske kan ändra jmitt sinneslag.. tjoohoo.. kul med party på nyår, london och shopping!! Mys framför tvN... :):):):):) allt ska nog bli underbart!!!

Pusss och hej
Till top