Bal, jobb, roller coaster, fruktsallad och filosofi!

Everyday things / Permalink / 0
Imorgon balen och uppsättning av granathens hår, har haft mardrömmar men det ska vi nog fixa.
Igår jobbade jag hela kvällen och ikväll jo gissa jobbar jag!
Har blivit addicted till Roller Coaster Tycoon 3 riktigt roligt spel, känner mig som ett barn igen.
När jag kom hem stod en färdig fruktsallad i kylen mumsfillibabba! Tack mammut!
Var på filosofilektion idag då Peter¨, vår lärare, utbrast att vi skulle göra frågor på allt vi gjort under terminen! det hördes då ett klunkande ljud från allas strupar men sedan ändrades det till att vi ska leka "vem vill bli filosof" på fredag med Peter i heta stolen. Kan nog bli roligt!

Inget taggad för studenten... mindre än 2 veckor kvar, ofattbart!
Nu prata med mark kolla min nya mp3 jag köpte idag!
Tjingiling

Ps. en till portion fruktsallad skulle inte sitta fel : D Ds.

idag

Everyday things / Permalink / 0

Igår ja usch vilken natt och kväll! 20 graders värme vid sjutiden det var bara att klä av sig och dansa loss! Först centrum sen huset!  Förlåt emelie simonsson för att jag inte kom förbbi sir simons men jag kände att  det var lite surt att lägga 50 kronor när det var allt jag hade... och så men vi ska snart festa i allafall det ska jag se till!

Försökte sitta tio min i solen men alla getingar attackerade mig fick panik medans katten var lugnare än en filbunk. Kände mig lite patetisk men jaja det var ansträngt och inte avkoppling i solensstrålar så jatg begav mig in! Visste inte att getingar attraherades av bakislukt!

Och vad är det med dagen efter man varit rirktigt dragen jag vaknade vid 6 och städa hela huset till och med toan! Jag fixade hela disken som låg som ett berg och började tvätta!

Drömde att jag hade en liten söt bebis i en vagn inatt. När jag lyfte upp den såg jag att den hade ett ansikte på vardera sida av skallen huuh... det var scary! Drömde också att granath rillade ner från en jättehög trappa och splashades ut som en tomat till ketschup! Inga söta drömmar här inte!

NU snacka med mark sedan kanske skoköp på a6 puss

hemma hos emelie

Everyday things / Permalink / 0
EDet är ju synd att man har utav de bästa pajbakarnma i världen till vän, för det blir ett och annat krubb i magen när man åker hem på fika till henne. En annan sak som också är ganska sorglig när mitt nya liv är det faktum att min mamma också är en suipergod pajbakerska! Ligger nu omkring en paj med hallon blåbär och jordgubbar i min mage och vill komma ut! Aja imorgon utgång tjoho! Man ska leva livet nu studenten och allt detta är man förtjänt av!

Ps. måste köpa vattenfast mascara till studenten, många tårar om jag känner mig sj rätt ds.
Till top