backpain

Everyday things / Permalink / 1
Idag har jag ett 11 timmars pass framför mig. Ryggen värker sedan igår och känner inte det minsta för att förvärra situationen genom att bära omkring på tallrikar. Tror jag ska lägga mig på golvet och göra 2 eller 3 ryggpressups kanske kan hjälpa. Har gjort pasta sallad med rökt lax nu iallafall så man har ngt att se fram emot på rasten!

Förövrigt är folk snåla och går hem med omkring 200 kronor i dricks för ett 5 timmars pass. Men idag är det nyårsafton och folk kanske känner en ynka sympathi för en hårt arbetandes så vi får hoppas på ett klirr i kassan.
Försöker inbilla mig att det kommer va kul att jobba heeeheeee... men kommer på mig själv at genomsyra mina tankar med ironi. Aja ska iallafall göra det bästa av situationen, inte titta på klockan snacka med kunderna, tjuväta från köket, och överspendera några minuter i teamrummet på lunchen.

Kisses

Det lider mot sitt slut.

Everyday things / Permalink / 3
Shoppingen var rulig, hittade inget sådär som jag bara var tvungen att ha utan köpte en jacka från miss selfridge, en i raden av många den här hösten/vintern.

Igår jobbade jag lite med usel dricks. Idag jobbar jag 4 a timmar och imorgon 8:a ett av mina längsta pass hittills så ska göra pasta sallad med rökt lax nu för att bunkra upp. Igår kväll var jag hemma hos Bethany och tittade på ´Titanic, Mr and miss Smith och Love actually.

Snart ska jag göra mig en makrillmacka första gg jag kommer att äta det sedan jag flytta hoppas den smakar som hemma!

Shopping en enmanna sport?

Everyday things / Permalink / 0

Idag ska jag shoppa med Bethany! Åhh ska bli så kul har inte varit i Leeds på evigheter! Och jobbat endel på sistonde så man kanske kan spendera.  Nu måste jag fixa mig iordning tåget går 11.34!

Kisses

Till top