Onsdag

Everyday things / Permalink / 1
Gårdagens stora dilemma blev sedan en pizza följt med ett par situps.. :) Vi va på amor och åt de har jätte mysig stämning på varrdagar plus e fifin sallads buffe... Jag och åsa satt och funderade om de använde fullkornsbröd... och jaa .. det tror vi bra AMOR... så ska det se ut!

Idag har vi fått tillbaka två prov, ett religionsprov och ett psyko är stolt över  mig själv jag är ju en rikkti fighter,, :)
Saknar Mark otrolig mkt men bara 4 veckor kvar snart bara att hååååååållllaaaaa uuuuutttt!
Ska jobba nu... usch blä men en av mina arbetskamrater har lovat mig en överraskning och jag måste bekänna att jag e lite nyfiken...

Godis eller pizza

Everyday things / Permalink / 0
Tisdagar har blivit min nya unnar mig dag... Vet inte varför men tror det kan ha något att gra med att jag hatar onsdagar, as tuffdag i skolan plus att jag måste dratill jobbet så fort jag kommer hem..
Ska iallafall dra till stan med Granatskan snart.
Får se om man känner för att köpa lite naturgodis eller om man drar och äter pizza ngn stanns!

En stor sten har lämnat mitt hjärta, jag har kommit på ett ämne till mitt tal så nu är det bara tuta och köra.
Usch vad har man småbröder till egentligen.. han har 10 svettstinkades finvarsprutandes kompisar här hemma. De har övertagit hela vardagsrummet.. Och de skriker massa fula ord som får bli  censurerade i min ljuvliga tillflyckt till blogg.

Hittade ett par ridstövelsaktiga skor på second hand idag för ynka 45 kronor. Tyvärr var de förstora 2 storlekar men det gör inget när de va så billiga... Har blivit regält uppmuntrad av min babe idag.. Jag har honom att tacka för att jag skiner som en sol i ett dunkelt novembermörker.

Bye bye ♥

Back to basic

Everyday things / Permalink / 0
Nu sitter jag här idag har varit tro det eller ej en godisfri dag. fast det är inte så svårt att motstå allt som ligger på skrivborde har ju förätit mig, levt på godis de sista dagarna. Så idag har jag duschat, gått en promme, ätit mina makrilltoasts som vanligt. Back to basic känns skönt. Kanske min hjärna kan börja producera några ideer om ett ämne till mitt tal.

Sitter här nu och lyssnar på Christina Augilerias skiva jag älskar henne... :D Perfekt för en dag som denna. Snart ska jag jobba så bäst att ladda batterierna och gära absolut ingenting fram till klockan sex.. längtar till och med till skolan imorgon..
Och det är riktigt ovanligt!... De senatse tio dagarna har jag varit i skolan en och hemma nio.. Känner mig som en skolkare. Buhu
Kommer säkert få höra det på utveklcingsamtalet också.. Ska bli en dukkti flicka nu... lovar!


Puss   ♥
Till top