Englandsvecka

Everyday things / Permalink / 0
 
 
Jag och Sandra reste med något för tunga väskor till shoppingens Mekka Leeds. De första nätterna bodde vi på ett hotell precis brevid shoppingcentrat Trinity och vi hade inga problem med att fördriva tiden. Större delen av budgeten spenderades på Primark och Boots och efter att ha fyllt väskorna fick vi inhandla ett nytt större handbagage för att rymma alla fynd.
 
 
 
 
Första rundan på Primark.
 
 
 
 
 
 
Rundan på Boots, sminket är nära på halva priset jämfört med sverige så jag fyllde på förråden inför kommande höst.
 
 
När vi var klara med Leeds åkte vi vidare till Castleford och bodde där i 3 nätter, träffade några gamla kollegor och åt fish and chips. Den sista natten sov vi på platsen för Leigh och Marks bröllop vid Monk Fryston Hall.
 
 
 
Frukost at Pret a Manger.

 
 
Lunch at Chiquito med det godaste vitlökstortillabrödet vi någonsin ätit. 
 
 
 
 
 
Sandra, Leigh och Sarah.
 
 
 
Det var ett nöje att få träffa före detta kollegan Nicki igen.
 
 
Kvällen innan bröllopet hade vi en myskväll på Leighs hotellrum där vi pratade om den stundande dagen och bröllop i övrigt. Jag och Sandra hade ordnat en presentpåse med lite smått och gott till den stundande bruden.
 
 
 
 
 
 
På dagen för bröllopet åkte vi ut till Monk Fryston Hall vid 8.30 där en sminkös och frisör tog hand om bruden och oss tärnor. Sedan hölls den borgliga vigseln vid 12.30. Tyvärr hade jag inte själv någon kamera den dagen och har inget rikitgt bra foto av brudparet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu kvarstår en vecka som tandsköterska på folktandvården innan skolan börjar. Kommer att sakna att jobba med patienter och duktiga kollegor.
 
 
 

Idag flyger vi

Everyday things / Permalink / 0
 
 
Då flyger jag och Sandra till Manchester senare idag. Ska bli så skönt att få ströva runt på Leeds gator äta Gregs pasties, shoppa på Boots och Primark. 
 
 
 
I helgen har jag kladdat med akrylfärger. Lekstuga för vuxna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top