Mornings

Everyday things / Permalink / 0
Sovmorgon till lunchtid resulterar i storfrukost.
Så skönt att få sova ut imellanåt för att fylla på reserverna inför hektiska perioder. I helgen var jag i London för att fira en väns 30th birthday. Hade fartfyllda och inspirerande dagar men väl hemma så somnade på soffan så fort jag steg in i lägenheten. Resten av dagen har jag tänkt gå runt i min morgonrock och slå avsnittsrekord på Nashville, en serie som jag blev tipsad om och nu är helt hooked, finns på Viaplay. Har förhoppningar om att jag ska bylsa på mig och ge mig ut på en promenad i det vackra vinterlandskapet också, men det får bli ett senare projekt. Nu frukost och Nashville.


 
 
 
 
 
 
 

Äntligen ett nytt år

Everyday things / Permalink / 0
Gott nytt!

Äntligen lämnar vi 2017 bakom oss och tar nya tag inför 2018. Allt som kretsar i mitt huvud är utbildningsrelaterat... hur ska det gå våren 2018? Höstterminen har varit kolossalt jobbig med ansvar för stora patientbehandlingar, nya teoretiska kunskaper inom ortodonti, implantat och pedodonti och ett intensivt examensarbete. Sömn och återhämtningstid har varit en klar bristvara och i slutet av december höll orken på att urvattnas helt. Men efter en vecka i Jönköping med pluggförbud, trots en tenta nu 4:e Januari, så är jag på benen igen. Idag drar skolan igång på nytt och jag försöker att inte stressa upp mig utan ta dag för dag. Målet är att klara vårterminen och så får vi se hur det blir med sommarjobb, eventuellt blir det långledigt i sommar, det är ju förhoppningsvis mitt SISTA sommarlov någonsin och det behövs tid för att ladda batterierna inför det sista året på utbildningen.

Sammantaget så står hälsan som prioritet inför 2018, hitta lugnet i vardagen, försöka få in träning någon gång i veckan och handla mat som ger näring och energi. Har även börjat med kosttillskott Mitt Val Kvinna och D-vitamin som jag hoppas ska se till att kroppen håller sig i balans. Ett annat tips som jag fick av min vän Sandra är att ladda ner appen Yogobe med anpassade yoga- och avslappningsövningar, denna app är gratis för studenter och jag har somnat gott efter ett 10 minuters avslappningspass.

Önskar er en god fortsättning på året!

 
 
 
Hemvistelsen började med en julkonsert i Månsarp kyrka.


 
 
 
Hemma hos föräldrarna med full markservice!
 
 
Skaparverkstad tillsammans med mamma med gjutning i betong.

 
Juldagshäng med dessa två sköningar <3
 
 
 
Mys med finmamma!
 
 
Julfirande med familla no 2 hos Sandra i Mullsjö.

 
Back to school med uppkavlade "ärmar".
 
 

 
Till top