I close my eyes

Everyday things / Permalink / 1
Igår vecko shopping p¨å 800 kronor! STORT hål i plånboken. Idag storm med snö och hagel jag som trodde det var sommar på G! Färgade håret, såg ut som en katastrof efter en timme då det var gråblått, men mycket nöjd med resultatet efter 2.

3 veckor till Florida, 0 resväskor i min ägo. Lite paniik men most exitment.

Har bakat rulltårta, kokostoppar och sockerkaka idag. Och hälsat på marks mormor, lämnade de misslyckade verken hos henne hon är både blind och döv så förhoppningsvis kan hennes gamla smaklökar ge henne en sensation utav det bättre.

B som i B(esvikelse)ODYSHOP

Everyday things / Permalink / 1
Ame den lame jag var också och luktade på doften idag och ha det fick bli favoriten oliv istället. Man hade ju hoppats på lite mer utav en sensation! Inte bara det utan frågade om hjälp utav en av BS medarbetare för att hitta en foundation, efter att hon sminkat hela mitt fejs så såg jag ut som ett spöke, när jag sa att jag ville bli av med mina flammiga kinder menade jag inte att jag ville se ut som om jag var upstående från de döda! GRR! Fick dra en vit lögn om att jag inte hade enough money med mig men att hon kunde skriva ner produktens namn på en pappersbit.

Shoppade iallafall massor! Och ja visst va jag slösa men hur kul är det att vara spara?
Till top