Velighetens fredag!

Everyday things / Permalink / 1
En vecka avklarad igen! Våren närmar sig med stormsteg och det är inte annat än att det krypit fram en och en annan fräkna på nästippen... Detta innebär ett säkert vårtecken för mig! Lätta dojjor, tunna koftor och möjligheten till att gradera svullna ögon med ett par stora fönster till solglasögon, det finns inte mycket som ger en dåliga vibbar med vår, eller jag kan inte komma på ett enda. Jag är ju blessed att inte lida utav hösnuvva eller pollenallergi, värre för de stackarna.

Idag, religionslektion med torrbollen själv vid 8 a inte så man roppar jippi precis... ställde klockan en halvtimme senare för en möjlighet till lite djupgående sömn. Lyckades, för idag har jag kännt mig piggie. Ikväll vet jag inte vad jag vill. Utekväll / Letsdancefinal Ramlösa (skogshallon) / Vintunna. Sandra / Åsa. Shaka ass / bygga på ett ass ( godisfrossa i soffan) Hoppas att jag snart blir lite klokare!

Fick en Parfym och en Bodylotion från Oriflame igår.
Ska bli kul att göra en liten refreshment inför kvällen, om det blir utgång.

Känner mest för att ta på solbrillorna en komfi outfit, gå en liten stadsrunda och bli sittandes på en livlig uteservering! det är inte annat än att man drömmer om att få åka till sydeuropa och gå på någon pittoresk gata... huuh 

Opps

Everyday things / Permalink / 1
Fick precis reda på utav Robert att jag har filosofi B prov på fredag! Oppsi dejsi! Hrm jobbar ju ikväll och imorgon så sätter jag ju fart med slutspörten på projektarbetet! Inte kul... Har låtit mitt skin smekas av några utav eftermiddagens solstrålar och vad passar inte bättre än vanil/choklad/jordgubbs GLASS med frysta blåbär! Mums!


image84

När det inte finns gränser!

Everyday things / Permalink / 0

Efter en hård arbetsdag bestående av 4 timmar... höjde jag radion till chers klara röst  och satte foten bestämt på gasen.... Det luktade så härligt vårigt att varenda nerv påverkades av en ohejdbar exploderande adrenalinkick... det var inte bara så att jag stannade till och slöt ögonen för att dra in den friska luften en gång utan tre gånger...sommar sommar SOMMAR.... det var full fart på skutan hem och min sångröst höll även på de hägre tonerna... trloigtvis tog cher tog över medans min klena röst försvan då hela radion skorrade pga den gränslöst höga volymen!  Halvt inne i samhället flackar jag med blicken råkar, ja bara råkar. se hastiighetsmätan och förs i ett hiskelit tempo tillbaks till verkligheten jag bromsar lätt och stänger av helljusen... Ohh. vilken känsla av frihet en frihet som bara sommarkänsla kan ge upphov till.

Han med två timmar i solen... några fräknar som vaknat från vinteridet men inte mer... det var bara skönt att ge kroppen en dos D vitaminer och att bara få lata i solens varma strålar! Imorgon blir det tydligen prov.. kom på det nu borde läsa igenom ett par sidor jag skippade förra gången.-..

Imorgon blir det
♥ Provskrivning, oh mamma
♥ Joggning kapitel 3, jo jag LOVAR
♥ Kalkulator uppsatts, ska va inne på onsdag 
♥Förberedelser för Kabbala redovisningen


Förväntan är stor inför morgondagen ska dimman ha lättat över jönköping stad så att man inte behöver klä sig för väder i hemorten och sedan förvandlas till en djupfryst fiskpinne så fort man stiger av bussen vid rådhusets hållplats.. well we ll see... Bring me some sunshine plz!

Till top