Fortfarande på väg in till stan. Men "sjuk".

Everyday things / Permalink / 2

I morse så spelade jag sjuk för att få lite extra omtanke utav Mark innan han gick till jobbet, tricket funkar alltid!
Efter det så fortsatte jag att leka sjuk och tog mig därför en titt i godisburken, det finns inget bättre för en "sjukling" än chocklad. Men ja det kan bli för mycket av det goda och pga av att magen avsaknade en stabil frukost så har jag nu slutat upp i magsmärtor and illamående. Tvättmaskinen hyper snurrar och får hela lägenheten att vibrera vilket förvandlar min magsäck till en snurrande tombola. Känner bara att om jag ska ta mig någon stanns nu så får det bli med mina TIGHTS + vita trosor med svarta hjärtan.

Måste ta mig in till stan! Jag har längtat efter det här! Jobbar ju varenda eviga dag förutom idag så måste ta chansen... MÅSTE!

Snart i väg till Leeds

Everyday things / Permalink / 0
79807-268

Köpte några OPI nagelack när jag var in the US och ja de håller måttet.
Burrberryskor och väska från MiuMiu, helt utom räckhåll men drömma kan man alltid.

Snart on my way in to Leeds to do some essential shopping. Känner för att traska runt i min dagliga outfit tights but dont want to offend anyone with a see trough to my panties.

See you later

Kärlek med risk att låta sedimental.

Everyday things / Permalink / 1
Har på senare dar försökt att göra en internationallisering utav min blogg, men nu blir det personligt ochsjälvklart kommer det från mitt svenska tösahjärta.

Gårdagen, ja det kommer handla om natten igår som fick hela mitt liv att skina med en ny intensitet.  Jag vet att jag hade haft några drinkar men jag har bestämt mig, efter en lång period av påsmygande nykteristlöften, för  att dricka lagom är underbart. Att kunna få injicera några dropar endorfin i blodet och känna hur man släpper alla hämningar ( inte för att jag har så många ) är underbart. Livet känns då underbart och lyckliga minnen infinner sig. Om inte natten slutar hukad över toalettringen dvs.

Slut prosat, fram till det viktiga. Det är kämpigt att leva tillsammans med sin pojkvän, det är så lätt att man hamnar i en vardaglig spiral, tjat om tvätten stress hit stress dit. Och hur många gånger man försöker intala mig att leva i nuet så verkar det aldrig innfinna sig, already in next step. Men igår när jag och Mark var ute så var det verkligen som tiden stod stilla. Jag kände mig som den lyckligaste flickan i världen där jag stuttsade fram på dansgolv och mellan Marks armar. Jag kan vara precis den jag är, dansa hur fult som helst och  ha en modell med 2 meters långa spiror jämte mig men allt han har ögon för är mig.

Jag kan inte överdriva edt jag kände igår, det var som varje gång jag såg in i hans ögon slog det gnistror. Jag kände fjärilar i magen och ett rus i hela kroppen. Jag hade glömt vad förälskelse var, men nu vet jag att det inte bara är en "fas" utan att den finns där och vi kan växa den till liv på nytt gång på gång. När jag kom hem idag så visste jag att det hade varit Marks tur att diska, men det stod fortfarande en stor hög på diskbänken. Men nykär som jag är så tog jag tag i det i en ton av visslingar.

Jag älskar kärleken och makten den har över människors liv. Länge leve kärleken.
Till top