Webb design - den varsta tankbara design!

Everyday things / Permalink / 0

Just nu sitter jag har helt och halvt forstord!!! varfor skulle jag ga med pa en sommar kurs VARFOR?? Och ja jag har aldrig last pa distans innan, jag fattar nada och vet varken vad jag ska borja eller sluta. vad ar XHTLM och CCS och alla andra konstiga uttryck!

Helst vill jag bara springa till stan och shoppa det sista infor semestern men da kommer val detta hemsoka mig i all evighet GAAH! Kom igen nu hjarna cool down och sa forsoker vi igen. Blir bibblan och programmering for dummiez snart, haha de borde val anda ligga pa en mannsklig, icke robot niva.

Som sagt... lite god frukt att pigga upp mig med

Imorgon. I ll fly and fly AWAY!


Forberedelser

Everyday things / Permalink / 0
Flygresan gick bra men jag var chokad att komma till 10 graders KYLA och regnstorm.
Hoppas verkligen att det bir lite varmare pa semestern.
Just nu ar Mark pa gymmet och eftersom min HOFT spelar mig ett spratt ar jag hemme och njuter av de engelska tv-programmen.

Packa Kudoro

Everyday things / Permalink / 0

Japp jag packar och lyssnar på lite musik. Här är vad jag åstadkommit än så länge... Går inget vidare, svårt att packa för "två" semestrar i en...
Har mest blivit shorts och andra sommarplagg, och kanske behöver jag något mer värmande i det engelska sommar-regnet. En 1,5 kg godispåse fick också följa  med och den kommer kanske att räcka åt mig i någon vecka :P.
Huh nu ska jag sätta fart resväskan ska ut och jag ska sluta smygäta från godiset haha.

Ikväll blir det singstar med alla fina <3.
Lägg märke till tandborste och mellanrumsborstar! Ett måste!

Till top