Kvälls filosoferande

Everyday things / Permalink / 1

Idag har varit en händelserik och LJUVLIG dag. I love being a student, älskar att känna mig större och större som person, att hela tiden växa, med varje ny dag kommer nya erfarenheter och kunskaper. Hur stor kan man bli?

Jag tror jag behöver jobba mer på att vara schysstare mot mina medmänniskor, stava ;), att inte döma, tänka på fenomenfält o.s.v. men Im quite good of a person :). Jag är fullt medveten om att ingen är perfekt inklusive mig själv eller snarare framför allt mig själv, men vi bor i ett mångfaciterat samhälle och jag trivs med både mina brister och mina bättre sidor. Därför är det kanske lättare för mig att vara öppen mot andra och att inte ta illa vid mig när andra ger kritik eller snackar skit. So what?

Det är olikheter och ytterligheter som gör vårt släkte så fascinerande. Det viktigaste är att man är sann mot sig själv och känner en mening med det man gör.

Sitter vid fönstret och dricker mitt kvälsliga te. Eller ska vi kalla det energikur/vätskedrivande precis innan läggdags haha. Att man aldrig lär dig.


Aooo riktigt varmt.

Taking me higher and HIGHER

Everyday things / Permalink / 0

Börjar närma sig tenta tider, kanske märks det av lite här i bloggen.
Idag ska jag hämta ut mitt pass och om 2 och en halv vecka bär det av till den garanterade värmen.
Ska bli såååå SKÖNT! Är så värd det efter allt pustande och frustande jag har gjort genom hela året som har gått.
Känns otroligt skönt att ha avklarat ett år på högskolan. Jag är lite stolt att jag orkat hålla igång, mer och mindre. Klarat alla tentor och inte lagt mig ned när det har känts kämpigt.

A night at the

Everyday things / Permalink / 0


Två vänner gick "balen" igår :)! Titta så fina.
Fint väder fick de kom i rätt tid innan skurarna.
Fina Caroline och Emil.

Carro, Emil, Annie och Choffe.

Till top