Jls- Everybody in love.

Everyday things / Permalink / 1

Jag och M har funderat pa en liten mini weekend med en jnatt i hotel fre-lordag.
Troligtvis beger vi oss till Birmingham for lite shopping och kultur,
sa sitter och spanar efter ett hotell nu.

Annars sa ar jag inne pa min nionde dag i rad utav jobb sa langtar till fredag och ledighet. Det ar forbjudet att boka nagra semesterdagar i Mars manad pa jobbet sa det ser morkt ut vad det galler  min Sverige-resa. Det blir snarast i April.
Inspiration kök.

Everyday things / Permalink / 2

Vi går i renoveringstankar när det gäller vårat gamla kök, och något av det roligaste som finns är väl ändå att kika runt och titta in i andras hem för att hitta inspiration.

Här kommer lite ifrån Styleroom.se Nu ska jag kila till jobbet.
For er lar det bli Fredagsmys.

Regn och rusk = snusk!

Everyday things / Permalink / 0

Jupp det år snuskigt ute, var genomsur när jag anlände hem efter en timme på stan. Men det var värt det köpte lite av den ena och andra rött läppstift (oh lala!), harfarg, smink, jobbarbyxor, en ring, ett hårband. Älskar att strosa runt i lite affärer, tro mig, det är bästa avkopplingen.

Här kommer en bild som kanske visar min frisyr lite bättre men som dock ar suddig... buu... Det¨är längre där framme och lutar uppåt i naken. som sagt I LOVE IT. Tagen med min kompis Rachels mobil förra fredagen. Ikväll blir det lugnt mys, en ekonomisk fredags kväll, inte helt fel, vuxna stora jag! Btw inget att vara stolt över kanske. Snart är det väll "ungdomspoäng" som eftertraktas.


Me and Rachel <3

Till top