Tjuderlooo

Everyday things / Permalink / 1
Idag knas hela dagen! Jag som aldrig bakar för att jag inte KAN baka... tog fram storA DEGKAVELN OCH GJORDE 5 LÅNGPOANNOR MED MOROTSKAKA.. FÖR ATT BJUDA DRYGT 50 ANSTÄLLDA IMORGON!! nÄR JAG SLUTar jobbet! KOmmer nu hem efter jobbet och ser att min lillebroro och hans svettdrypandes dreamhack nördar har satt i sig en hel del... jag ryter GRRRRRRRRRRRR som ett lejon!!!Eller ännu värre som T-rex RAAAAAAAAAAAAAAAAW!! Bara att ta sig i nacken och ge sig ut och handla imorgon och baka imorogon och lida ännu en dag imorgon.-. det där fick mig att tänka på låten "godmorgon" som var med i melodifestivalen... Uno sveningsson btw...

som sagt sista dagen på jobbet imorgon.. cant belive it! Sen bara ta sitt pick och pack och dra aldrig mer komma tillbaks.. snyyfft.. haha we ll see!

Andrea tyvääääärrr har jag inte börjat med packlistan men jag måste medge att jag har planer på att göra den riktigt smaskigt privat heh... vad en sån packlista nu kan innehålle men ja jag kan ta och skicka en censurerad verision till dig! Och Amanda snälla det var sååå längesen! Ta ditt förnuft till fånga en restresa en veckans "sjukanmälan" och allt är packat och klart... ;)

Nu sitter jag och mumsar krusbär jag nyss var ute och plockade i mörkret.. dä'r satt jag utbringad till myggornas nåldyna / onsdagsbar... slurp slurp

Nu blir det film sedan snack med MARK <3

( Sandra ditt minne är värre än en guldfisks, det är INTE bauer! En chans till får du)

Molnigt, men ändå solsken i blick!

Everyday things / Permalink / 3
Jaaa nu börjar edt verkligen dra i hop sig till ayia ayia napa napa och den lille ön utanför greklands sydkust! Gud tiden springer bara iväg och det är inte bara det att ayia napa kommit med storsteg, jag har alltid sett det som en milstolpe i mitt liv eller ja iallafall denna s0ommaren. Innan ayia napa var mitt liv jobb jobb jobb, efter ayia är det ledigt tills jag flyttar och får ett jobb! Men det är så mycket som ska fixas med försäkringskassan, skatteverket, abetsförmedlingen, flytten av mina saker, husletning  och sedan jobbletning ja allt man kan tänka sig!

Måste dock erkänna att jag längtar som bara den till ayia napa! Det känns som om det är precis vad man behöver i dessa dagar. förra året åkte jag innan jag hade jobbat då uppskattade man inte det lika mycjet som man kommer göra nu när man jobbat i 5 veckor innan! Tjoohoo! Jag har redan bestämt att ge mamma en pling ner i husvagnen så de tar med mina cyklop ögon för här ska BADAS!

Önskar dock att amanda skulle ha följt med... buhu! Det hade varit toppen! Nu ska jag kanske örja skriva en packlista för att stilla mitt resesug lite!

OBS! Bilderna här nedan kan ge ett oväntat ressug!


image168


       

( sandra känner du igen killen i mitten på sista bilden eller ser jag i syne :D )

Soliga hälsningar från tajje

Cant get over it...

Everyday things / Permalink / 0
And i dont know why... lalala... Tack Ellen för igår, mycket kakor och annat! Hoppas att du får en mys födelsedag på tisdag och att du var nöjd med gårdagen! Jag slänger med en liten tanke till alla som var tvugna att åka hem pga jobb hoppas det blev en nice evening i pyamas och snarkningar!

Sara och Fanny stod för musiken det känns som om dom kan få vilket party som helst att dunka, och fannys imitering av september och försök att "pussa" mobilen, ha ja underhållande ´var bara förnamnet...

På centrum var det mycket folk, ´båda dansgolven! Var även en liten sväng på piren... tjuuu såg dock inte min chef som jobbar som vakt...

NU ska jag och mamma snart åka till ica maxi och handla... tur att mamma kör... ; ) sen blir det mark och sedan laddas det för filmkväll SAJJE! dont forget!

Tjingit
Till top