Hemma från Norrlandsbesök

/ Permalink / 0
Först ett stop i Sundsvall och sedan en helg i kyliga Örnsköldsvik. Rogivande natur och iskall havsbris, ja det var så skönt att komma bort från Stockholmstempot.


Tuesday

/ Permalink / 0

Bästa avkopplingen - stickterapi! Efter en dag av mikroskopiering och x antal patientfall med diverse munslemhinneförändringar kopplas det nu av på soffan med 5 små trästickor och ett oranget garn. Underbart! Hann med två maskiner tvätt också, vardagar när de är som bäst!


Längtan efter kyla.

Everyday things / Permalink / 0

 

 

November. Alla löven har nu lämnat träden och det är mörkt både morgon och sen eftermiddag. Vilken fantastisk höst som 2015 bjöd på, solsken i överflöd och temperaturer som tillät vinterskorna att stanna några extra veckor nere i förrådet. Nu börjar jag dock längta efter bitande kyla och glittrande snöflingor men såg på nyheterna att det ska bli temperaturen kan nå – 10 redan på onsdag. Fram med dunjacka och tjocka halsdukar. Till helgen ska jag även besöka Örnsköldsvik och har stora förhoppningar på ett vitt vinterlandskap.

Just nu läser vi Oral patologi Mjukvävnad i skolan. En kort kurs med mycket innehåll så det gäller att ligga ifrån start. Kursen känns relevant för kommande yrket och det känns sporrande att vi börjar ringa in det odontologiska området jämfört med de mer allmänmedicinska kurserna vi haft hittills.  

 

 

 

 

 

Till top