radarpar

Everyday things / Permalink / 0Mark har så många Englands tröjor att jag kände mig tvungen att köpa en och jag matcha varandra som en rikitg husband and wife. Tyckte ändå denna var en ganska fin t-shirt med vitt, blått och röda detaljer, så det här ska jag nog överleva :). Har varit och växlat in pengar till Egyptiska pound eller vad de nu heter. Haha. Snart ska jag fixa mig iordning då vi ska ut med två andra par ikväll. Så hej svej.

Last days.

Everyday things / Permalink / 0

Vaknade upp med ont i halsen. Inte min melodi så här någon dag innan semestern. Filmen Inception var ganska bra igår haha pga Leo annars var det lite för mycket tänkande för min hjärnas liking :).

Nu ska jag iväg för min sista dag på jobbet så au revior.

INception

Everyday things / Permalink / 0Huh har varit en stökig dag! Massor med svarta sopsöckar har fyllts med kläder och det som ska med till Sverige ja herregud det finns inte en chans att jag kommer få med mig allt även då jag kommer vara Mr Michelingubbe med lager på lager.

Nu ska vi gå på bio och se Inception längtar att få se min favorit Leonardo DiCaprio på bioduken igen. Nämde jag att jag var på Toy Story 3 tidigare i veckan. Helt underbar film! Dom blir bara bättre och bättre.

XxX

Till top