Söndag den 30 september! Shit imon är det Oktober eller?

Everyday things / Permalink / 1

Trots krus i ögonen försöker jag öppna dem. Jag ser en suddig bild och försöker fokusera på klockan. HALV ETT!!! OMG!!! Uatnföpr är det en underbar dag, jag är sjusovaren själv och en timme efter att jag vaknat sitter jag fortafrande här innomhus vid datorn i pyamas och betraktar det härliga vädret ute! Mark har bara imorgon också sen är han ledig! Då blir det IKEA webcam + headset, batterier till kameran och massa tillsammans tid för mig och min babe!
Gårdagen gick i både glädjens och sorgens tecken jag fick ett jobb, men i vårt akvarium dog 5 av våra fiskar! BUHU! Man fästar si´g faktiskt vid de fjälliga krabaterna när man är ensam och de är med en hela tiden! Sorg sorg, det var iallafall mitt fel ( Mark kom fram till det efter att fiskat upåp liken och satt upp en teknisk utredning) Jag säter aldrig på the fish light och då dör dom visst... buhu 5 liv på mitt samvete känns inte allt för på TOPP!

NU ska jag ge mig ut i solen i en stickad kofta och njuta av det vackra höstvädret! Sen ska jag bli en kokerska diskerska och tvätterska det NI!

Its a beautiful day

Hey Yeah!

Everyday things / Permalink / 2
Jag har precis fått  in den rätta klangen på hey yeah! Så man hälsar på ett avslappnat sätt här på allt och alla! Annars funkar jue biltutan bra speciallt när en svensk blondin är ute på sin dagliga powerwalk... Börjar faktiskt tröttna så nästa gång blir det mössa PÅ!

Idag är det precis 3 veckor sedan jag kom hit! Och kommer alltid minnas denna dagen som den då jag fick ett JOBB! Congratulations and celbrations it is your day to day lala ξ Harvery eller något heter restauranten 3 jätteguliga kvinnor som jobbar där som var ursöta mot mig, har även checkat in resten av the crew och det verkar som det finns mer än en kapabel friend :D

Är som drogad av idol just nu! Ett tips eller snarare ett varningstecken, om man väntar med att se alla Idol tills på en gång kan man få en omättlig i idol nojja!

Ikväll massa bra på ITV! Jag är bänkad fframför platttvn! Mark slutar vid tolv och den hurtiga husmorn a la meself ska väl kunna fixa en liten middag i romantikens tecken...

Hey YEAH!

Cas

Everyday things / Permalink / 2
Lite bilder från mitt kära Castleford! På första bilden visas Xscape! Det näst mest besökta stället i hela England ( på första plats ligger London Eye)! Innuti, finns en enorm bio, med STORA biosalar, supermysigt, det finns också resturanger, pubar, discotek, shoppingmöjligeheter ( utanför ligger England största utomhus shoppingcenter med massa outlet ), en skidbacke ( tro det eller ej men det är HÖG!) skateborads grejjer, bergsklättring, bowling, lazerdoom, golf och gym mm. Det tar 20 minuter att gå dit inte så farligt : D.

79807-19679807-195


Bilderna här under är lite från towncentre! Bla. Busstationen.

79807-197

79807-19479807-19379807-19279807-191
79807-190

Och sist men inte minst Castleford Tigers stadens stolthet, med deras arena "The Jungle"

79807-18979807-188

Castleford har blivit utvalt som vinnare utav "Fulaste kvinnor i helan west yorkshire".

See you
Till top